Aviso Legal

El present avís legal estableix les condicions d'ús de el present lloc web (en endavant "Web"), que A MIDA VIATGES, amb domicili social a Carrer de l'Aigüeta, 22 1er Pis - Dtx. 2, AD500 Andorra la Vella NRT: L-708836-E, posa a disposició de les persones usuàries.

L'accés a el lloc web atribueix la condició de persona usuària i implica l'acceptació plena i sense reserves per part de la persona usuària, de totes i cadascuna de les condicions incloses en aquest Avís legal.

Així mateix, i en compliment de l'acord assolit entre la Comissió Europea i el Departament de Duanes dels Estats Units d'Amèrica sobre Seguretat Aèria i Transports de 2001, el CLIENT que realitzi reserves de bitllets d'avió amb destinació i / o escala als EUA ., autoritza expressament a a MIDA VIATGES, a cedir les dades personals facilitades pel mateix a el Departament de Duanes de Duanes dels Estats Units per tal d'augmentar la seguretat de l'transport aeri.

Tots els drets de propietat intel·lectual de l'domini web així com dels seus continguts pertanyen, bé a l'empresa, bé a terceres persones, de manera que cap persona usuària està autoritzada a fer ús d'ells, ni imprimir-los ni emmagatzemar-los sota cap suport físic en cap cas que no sigui el de la seva utilització personal i privada. Quedant, doncs prohibida la modificació, descompilació o la utilització comercial de qualsevol part de la mateixa.

Tan sols s'autoritza la utilització dels continguts de l'domini Web amb finalitats informatives i de servei, sempre que se citi o es faci referència a la font, sent la persona usuària, l'única responsable de el mal ús dels mateixos.

Per accedir a la informació continguda en el lloc web i fer ús dels serveis oferts, els menors d'edat han d'obtenir prèviament permís dels seus pares, tutors o representants legals.

Les dades, textos, informacions, gràfics o vincles publicats a la web, són recopilats amb efectes merament informatius per a totes aquelles persones interessades en els mateixos sense que, el seu accés, generi relació comercial, contractual o professional entre els usuaris i l'empresa. En cas de discrepància entre la informació continguda en el lloc web i la continguda en paper, s'estarà a aquesta última. L'empresa es reserva el dret de modificar els continguts de l'domini web sense previ avís.

Els enllaços i hipertext que, si escau, possibiliten l'accés a través de el lloc web a prestacions i serveis oferts per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de l'empresa, de manera que no es fa responsable ni de la informació continguda en els mateixos ni de qualsevol efecte que poguessin derivar d'aquesta informació.

La persona usuària, té terminantment prohibit introduir qualsevol tipus de virus en el domini web, així com intentar accedir a les dades del mateix, modificar-los, accedir als comptes de correu, missatges, etc.

L'empresa no garanteix la qualitat, exactitud, fiabilitat, correcció o moralitat de les dades, programes, informacions o opinions, sigui quin sigui l'origen, que circulin per la seva xarxa o per les xarxes a les que l'Usuari pugui accedir a través de la web. El Client accepta expressament deixar exempta a l'empresa de qualsevol responsabilitat relacionada amb la web. L'Usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseqüències, danys o accions que poguessin derivar-se de l'accés a aquests continguts així com de la seva reproducció o difusió.

L'empresa no serà responsable de les infraccions de qualsevol Usuari que afectin els drets d'un altre usuari del web, o de tercers, incloent els drets de copyright, marques, patents, informació confidencial i qualsevol altre dret de propietat intel·lectual o industrial.

L'empresa farà ús de les accions civils o penals que per llei correspongui, davant qualsevol utilització indeguda del seu domini web. Els litigis que poguessin sorgir en relació a aquest domini es regiran únicament pel dret espanyol, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals competents de la província indicada en el paràgraf un.

Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes a la de Web que vostè podrà decidir si accepta o no quan hi accedeixi.

Més informació